Chapter Naukowcy i ich odpowiedzialność za własne czyny w dramacie szwajcarskim. Fizyk Möbius Friedricha Dürrenmatta i medyk Gustav Strom Lukasa Bärfussa - Famula, Marta (Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, 2025)
undefined