Chapter Sztuka narodowa czy sztuka narodu? Wystawy artystów z kręgu awangardy w Żydowskim Towarzystwie Krzewienia Sztuk Pięknych w Warszawie - Piątkowska, Renata (Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, 2025)
undefined