Augalo vandens apykaitos fiziologija : studijų knyga : agronomijos ir susietoms su augalų mokslais pirmosios pakopos studijoms - Malinauskaitė, Regina (Vytautas Magnus University, 2021)
Studijų knyga skirta Agronomijos programos pirmosios studijų pakopos studentams, studijuojantiems Augalų fiziologijos dalyką. Ji tiks pirmosios studijų pakopos Miškininkystės, Taikomosios ekologijos, Atsinaujinančių energijos išteklių programų studentams, studijuojantiems Augalų biologijos dalyką, bei Maisto žaliavų kokybė ir sauga programos studentams, studijuojantiems Augalų fiziologijos dalyką, biologijos žinioms pagilinti. Knyga padės suvokti augaluose, jų ląstelėse vykstančius procesus ir įgytas žinias taikyti tolesnėse studijose. Studijų knygoje teksto išskirtis leis geriau suvokti pateiktą medžiagą, atskirti reikšmingesnes detales nuo mažiau esmingų.